Despre noi

Calpeda este o companie dedicata studiului dezvoltarii, fabricarii si industrializarii sistemelor de pompare. Noi ne dorim sa continuam ce a fost inceput acum multi ani de catre fondatorul Vinicio Mettifog. Ne putem mandrii cu un numar impresionant de 250 de angajati si un spatiu de 30.000 m² al sediului central din Montorso Vicentino (Vicenza), o productie de peste 2000 de tipuri de pompe cu putere ce variaza de la 0,5 la 200 kW. Noi oferim clientilor nostrii o gama variata de pompe pentru multiple utilizari: aplicatii domestice, domenii industriale, aplicatii de apa curata, apa uzata si canalizare, aplicatii in sectorul de constructii, agricultura si irigatii, utilizari pentru piscine si centre spa.

VIZIUNE

VIZIUNE

O corporatie de familie la nivel global. O pompa creata sa dureze o viata, livrata intr-o singura zi. Transportul...

O corporatie de familie la nivel global.
O pompa creata sa dureze o viata, livrata intr-o singura zi.

Transportul apei in cel mai eficient mod.

Vezi mai mult
MISIUNE

MISIUNE

Noi consideram ca fiind o familie este cea mai buna abordare catre business-ul nostru global. Cand alegi Calpeda, te...

Noi consideram ca fiind o familie este cea mai buna abordare catre business-ul nostru global. Cand alegi Calpeda, te bazezi pe incredere si siguranta.
Ne ghidam dupa principiul gemba kaizen pentru a atinge un nivel inalt al satisfactiei clientului. Lucram asupra dezvoltarii tehnologiei  pentru a putea aplica orice reglementare.

Noi studiem cursul de curgere al apei si zborul pasarilor cand migreaza in scopul de a intelege cum natura ne invata sa prezervam energia.

Vezi mai mult
VALORI

VALORI

Familie. Cliseic dar adevarat: ne focusam pe oameni, familii, comunitati. Incredere. Produse fabricate si...

Familie.  Cliseic dar adevarat: ne focusam pe oameni, familii, comunitati.
Incredere.  Produse fabricate si dezvoltate de catre noi  doar prin furnizori locali.

Servicii.  Activitate alerta pentru o lume in continua schimbare. Suntem flexibili pentru a satisface nevoile clientului.

Vezi mai mult